Idag är det inte mycket med något.

Och rubriken är inte rättvisande någonstans. Klart det är mycket av något eller mer av än av något annat. Så är det ju alltid. Eller hur?

Vad menar jag med rubriken? Jo, att det blir inte så mycket gjort idag. Lite där och lite här. Och så vila däremellan. Varför?

På grund av min vänstra arm där jag har lymfödem efter bröstcancer operationen. Där stora ”säcken” med lymfkörtlar togs bort.

Och idag värker armen. Den har varit svullen länge. Vissa dagar bättre och andra sämre. Det här gör att sen/muskelfästen vid axeln och ryggen blir överbelastat. Är jag ute och går utan rollatorn där jag har stöd för armarna så får jag ont i ryggen på vänster sida. Tömmer jag diskmaskinen så blir tyngden för tung och jag får ont. Så här har jag det och jag får acceptera det. Det är ju egentligen mer eller mindre en bagatell jämfört med vad det kunde ha varit.

Vad kan jag göra åt detta? Vete tusan helt ärligt. Vet att motionera är bra, och jag har kommit på att fixa en löst sittande mitella som stödjer armen men som ändå inte klämmer ihop armen är bra när jag är ute utan rollatorn. Då får jag inte alls så ont. Tigerbalsam ❤️

Jag har accepterat detta, det betyder inte att jag inte tycker att det är jobbigt när det värker. Men jag lyssnar till kroppen och tar lugnt dom dagarna. Avlastar armen. Lätt massage på armen, värktabletter och så tigerbalsam. Och stöd ”strumporna” dag och natt. Om jag inte hade accepterat detta så hade jag nog tyckt att det var jobbigare.

Så just nu blir det inte nån mer kvalificerad blogg. Hoppas att ni har överseende med detta.

Ta väl hand om er ❤️

©️ Brigitte Cardemyr 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s