En helt vanlig lördag eller inte.

Hela dagen har varit så rogivande. Så lugn. Och det är ju fantastiskt i sig. Jag har planerat hur jag vill göra om i trädgården. Dock har det stannat vid planering. Men jag har i allafall bestämt mig att jag ska ha tillbaka myntan. Tröttnade på den för ett par år sedan då den började sprida sig ut på gräsmattan. Visserligen doftade det ljuvligt när man klippte gräset men ändå. Men som sagt nu ska det tillbaka. Alltså får jag flytta på två odlingskragar, ja eller fyra för dom är uppbyggda. Det är i allafall ett framsteg.

Mynta på tork för ett par år sedan.

Sen framåt eftermiddagen kände jag att jag måste till Christel. Tänkte först att det var för att hon fyller år idag. Och åkte dit med en väninna. Som tur var.

Besöket började lugnt och stillsamt. Men sen hände det något. Från ingenstans. Och ambulans tillkallades och min dotter fick åka med lilleman till akuten. Jag och min väninna blev kvar, barnens pappa kom samtidigt som ambulansen skulle åka.

Efter en stund åkte jag och väninnan hem.

Där är vi nu. Så ytterligare ett väldigt sent blogginlägg.

Så mina älskade läsare. När ni får ett ”infall” för ni känner att ni absolut ska göra något. När det känns viktigt, även om det inte ser ut att vara det. Så gör det ändå. Lyssna till intuitionen. Den kan ni träna upp. Genom tex att när någon knackar på dörren, känn efter vem det kan vara. Eller samma med telefonen/mobilen. Eller om ni ska parkera någonstans där det brukar finnas fullt. Så rikta er tanke på ledig parkeringsplats eller be era änglar om hjälp. Därefter följ din känsla åt vilket håll du ska köra. Detta underlättar så mycket i livet även om det ”enkla” saker i livet.

Önskar er en lugn sömn och en helt fantastisk söndag ❤️

©️ Brigitte Cardemyr 2020

En helt underbar snäcka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s