Bullbak

Nu ska inte detta blogginlägg handla om bullbak i sig. Utan om det som föranledde till baket. Och hur det kommer sig att det kan göra detta.

Ja, ni som har läst gårdagens blogg vet ju om mitt yngsta barnbarn som insjuknande hastigt igår kväll. Och han ligger på Östra sjukhuset sen tidigt i morse. Det blev akut ambulansfärd från hemsjukhuset NÄL till Östra. Prover och utredningar har gjorts och mer vet jag inte i nuläget. Vilket i sig är både oroligt och enerverande.

Här gäller det att andas. Acceptera att just nu vet jag inte mer än vad jag gör och omvandla oron till något mer användbart, kreativt. Som gör att tankarna skingras, positiva känslor infinner sig och det stärker. Även om lilleman är i tankarna hela tiden. Landa, erkänna oron och använda den till något positivt. Och inte glömma andas. Långa, djupa andetag. Andas in och andas ut.

Testa: Blunda. Andas in genom näsan och ut genom munnen. Andas in ljus och kärlek eller styrka medvetet och andas ut oro, rädsla, smärta medvetet. Tre-fem gånger. Eller nån fler om du vill. Detta fungerar. Tänk på psykoprofylax andningen i samband med tex förlossning.

Känner du oro, rädsla så tänk och känn efter hur du kan omvandla den energin till något som stärker dig. Meditera.

Jag brukar också tänka på alla lyckliga och glada stunder som just nu är dom stunderna med lilleman. Det gör att jag tänker på honom med kärlek. Och våra tankar är energi. Och den energin når honom.

Om vi vill ha el från punkt A till punkt B. Så ser vi kabeln. Men vi ser inte elen. Elen är kraften som ger resultatet i punkt B.

Så använd dina tankar, energi, till det som du vill ska växa. Inte till det som du vill att det ska minska.

Önskar er alla en fridfull natt och en god morgon. ❤️

©️Brigitte Cardemyr 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s