Rensning

Rensning är bra. Ut med gammalt och gamla energier då nytt kan flöda bättre. Vi har en helt fantastisk styrelse på området där jag bor. Nu har dom beställt en container för skräp plus en för elektronik. Den stora för skräp är enorm och töms två gånger.

Så idag har det rensats på vinden. Allt det större är borta. Och jag har haft kanon bra hjälp. Är så tacksam för detta ❤️

Varför är då rensning så bra? Och hur kan gammalt bröte på vind påverka?

Tänk så här, tänk om någons huvud är proppfullt med gamla vanor, inställningar, samling av gamla oförrätter och allt annat gammalt som inte är bearbetat och inlärda mönster. Hur ska det finnas möjlighet till att ta in nytt? Nya fräscha tankar och vanor?

Eller ta en garderob som är mer än proppfullt med kläder som är för små eller för stora eller slitna eller alldeles för gamla för att du skulle vilja ha det på dig. Sen åker du och köper nytt och ska försöka få in det nya in i garderoben. Allt pressas ihop och skrynklas ihop och ser inte alls roligt ut och så ska du hitta något också.

Samma sak med gamla saker som vi kanske har sparat för att ”kan vara bra och ha” eller så har sakerna i allafall haft affektions värde och därför är dom på vinden. Sen har man glömt bort allt det där som är där uppe. (Eller i källaren). Det blir stopp. Oftast totalstopp.

Men när vi rensar. Så rensar vi samtidigt bort vår känslomässiga kontakt till det som vi kastar. Vi gör oss av med det. Vi kapar banden till dom prylarna. Energin kan flöda så mycket lättare.

Ska vi då göra oss av med allt? Absolut inte. Men det som vi inte har saknat eller känner att varför sparade jag på detta? Det är vi färdiga med. Är det trasigt, eller att det inte är så användbart-kasta. Kan någon kanske använda det- sälj eller ge bort.

Låt det bli ett fritt flöde i dina energier och energier på hemmaplan. Du kommer att märka skillnad. ❤️

Önskar er en riktigt god natt och en fin och harmonisk morgon. ❤️

©️ Brigitte Cardemyr 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s