Kristaller

Många av er känner till Kristallernas områden och vad dom är till för. Förutom det etiskt vackra.

Någon kanske tänker hur kan en ”sten” påverka oss människor eller något annat? Allt har energi. Likaså ”stenar” och kristaller. Färgerna i dessa har sina energi vibrationer och vad det är för kristall har sina specifika energier. Och olika färger påverkar oss på olika sätt. Tänk på färgterapi tex.

För det är ju så enkelt att allt består av energier. Om det inte hade gjort det, med tanke på sammansättningen och energierna i beståndsdelarna så hade allt varit fritt flytande. Inget hade hållit ihop.

Kristallerna växer i vår planets inre värld. Det finns riktiga dyrbarheter inom kristaller, men det finns även kristaller som tex olika kvartsar.

Kristallerna har genomgått en naturlig förändring från vätska till fast form. Och dom formar sig själva i olika former.

Det är alltid viktigt att rena kristallerna som man har köpt. För den har gått igenom så många händer innan den har hamnat där du köper den och där kan många olika personer känt och hållet i dom. Plus energierna där dom ligger.

Kristaller har använts länge för bla healing. Långt före dom gamla egyptiernas tid. Och tänk på Atlantis. Utan att vi går mer in på det här. Och kristallerna påverkar oss människor pga att vi har samma mineraler som återvinns ur jorden. DVS vi består av samma mineraler som kristallerna.

Mer om kristaller framåt i tiden 🙂

Önskar er alla en fin onsdag ❤️

©️Brigitte Cardemyr 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s