Så är jag back in business

Efter en tid med kontemplation, mer eller mindre. Över allt som varit. Vad vill jag. Vad kan jag göra annorlunda osv osv.

Sen kom krånglet med nätet. Som har hållit på i ca 2,5 månader. Hoppas innerligt att det är klart nu snart. 😂 Mitt Godmanskap är avslutat, begärde om entledigande redan i februari och den 18/8 var sista dagen. Känns bra och befriande.

Mycket har tagit min energi och min tid. Och ingen mer än jag själv kan sätta riktlinjerna för det. Och så är det. Vi har alltid ett val. Oavsett vad det handlar om. Vardagliga små ting eller större. Det finns alltid ett alternativ. Sen må det hända att alternativet inte är världsbäst men det ändock ett alternativ.

Idag tänker jag på om det är någon idé att ödsla tid och kraft och försöka hjälpa människor, som inte är ett dugg intresserade av det. Även om dom har visat det innan. Är det då inte bättre att låta dom gå sin väg och stångas med sina liv. Tills dom i bästa fall förstår. Och VERKLIGEN vill få ändring i sina liv. Inte bara gnälla om sina liv, sina tidigare erfarenheter och upplevelser, om hur dom har blivit behandlade för 20-30 år sedan. Att ständigt få höra :tänk om jag kunde ändra på något i allafall i mitt liv. Men sen finns inte VILJAN där i allafall. Utan dom förväntar dig att npgon annan ska knäppa på fingrarna och vips så är det bra.

Det fungerar inte så.

Nu kanske någon tänker att nu gnäller ju du. Nej, det här är fakta över vad jag har upplevt i snart ett år.

Jag vill att människor ska ha verktygen att ändra på sina liv. Jag kan hjälpa, stötta, lyssna och berätta hur jag har gjort. Men jag kan inte göra arbetet för dom. Det är deras uppgift.

Nästa inlägg blir mer kreativ ❤️

Önskar er alla en fin helg. ❤️

©️Brigitte Cardemyr 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s